Двери: Лоша режија и лоша глума СНС-а у Лучанима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Двери: Лоша режија и лоша глума СНС-а у Лучанима
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
07.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Поводом физичког напада на Наду Јовановић, кандидата за одборника са листе „Александар Вучић – зато што волимо Лучане

и Драгачево”, у Лучанима огласиле су се и Двери наводећи да је овај догађај по њима инструиран од стране власти. Саопштење преносимо у целости:


„Најновији догађаји инструирани од стране ненормалне власти оличене у СНС-у и њеним сателитима одавно су превазишли границе пристојне и фер политичке борбе и прерасли у отворено насиље које сваким даном све више добија на интензитету.

Отворено разрачунавање власти са политичким противницима кренуло је убиством Оливера Ивановића, наставило се покушајем убиства Борка Стефановића и његових сарадника. Сведоци смо свакодневног насиља над опозицијом у републичком парламенту. Ова власт више нема адекватан одговор на све присутнији тренд уједињавања опозиционих странака и идеја, степен незадовољства народа који живи испод ивице егзистенције и најаву масовних протеста за које су свесни да је почетак краја њихове бахате и корумпиране власти.
Очигледан пример наведеног је и последња лоше изрежирана представа у Лучанима, такозвани напад на времешну активисткињу СНС која је, уједно, и кандидат за одборника СО Лучани на предстојећим изборима. На дотичној госпођи која је наводно била изложена песничењу не видесмо ниједну модрицу, сведока није било али кривца су нашли и пре него што се напад „десио“, наравно ко други него опозиција. Очигледно је Српска напредна странка у свом маниру због пада рејтинга а поучени примером чачанског Шојића, Маје Гојковић и новинарки Пинка, покушала да одглуми још једну сцену у којој ће себе представити као жртву, само до сада у најлошијој режији са подједнако лошим глумцем.

Градска организација Двери у Чачку најоштрије осуђује сваки вид насиља, али и сваки вид лажи, преваре и злоупотребe жена у прљавој кампањи Српске напредне странке. Позивамо их да престану са применом насиља и етиктетирањем политичких неистомишљеника.”


Информативна служба Градске организације Двери у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.927.639 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)