"Нећете веровати" – сутра у 18: 45 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
"Нећете веровати" – сутра у 18: 45
Trenutno na sajtu: 521       |       Podeli:
11.05.2018 | 0 коментар(а)



Jош једна субота резервисана је за нову епизоду емисије “Нећете веровати”. На телевизији Прва од 18: 45 погледајте приче из обичног света, приче из наше Србије коју сви волимо.



За голобраде младиће из српских села некад је и Београд био „бели свет” већина њих тамо је одлазила на школе и занате. Наша прва прича говори о људима који нису постали научници и доктори већ зидари, машинисти и тесари. Такви људи саградили су ову земљу. Ученици једног одељења Грађевинске школе из Београда након матуре, средином прошлог века, први пут срели су се скоро пред пензију. Можда ће те их разумети зашто плачу.

 

Кажу да сваком од нас бог нешто да а нешто одузме. Двадесетогодишњем младићу са побрђа планине Јелице одузео је вид али дао божански глас и снагу да се носи са животом.

Видећете како изгледа Равна Гора без политичара, али на којој се задржала препознатиљива иконографија и зашто је то место више излетиште него историјска планина на којој је, како тврде Равногорци, подигнут први устанак против фашизма.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.944.631 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)