Пред одборницима сутра предлог Одлуке о буџету општине Топола за 2020. годину 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пред одборницима сутра предлог Одлуке о буџету општине Топола за 2020. годину
Trenutno na sajtu: 558       |       Podeli:
16.12.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић сазвао је за уторак 17. децембар, 34. Седницу скупштине општине Топола.

За ову седницу је предложен дневни ред сачињен од десет тачака. Пред одборницима ће се наћи Предлог Одлуке о другој измени и допуни Одлуке о буџету општине Топола за 2019. годину и Предлог Одлуке о буџету општине Топола за 2020. годину.

Дневним редом је предвиђен и Предлог Кадровског плана Општинске управе општине Топола за 2020. годину, као и Предлог Одлуке о боравишној такси и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним административним таксама.

Шеста тачка дневног реда је Предлог Одлуке о постављању привремених монтажних објеката – киоска на подручју општине Топола, док ће седма тачка бити  Предлог Одлуке о располагању становима у јавној својини општине Топола.

Одборници ће разматрати Извештај Комисије о спроведеном поступку отуђења непокретности у јавној својини општине Топола и доношење Одлуке о отуђењу непокретности, као и Програм пословања ЈКСП „Топола“ за 2020. годину.

Седница ће се одржати у згради општине, на другом спрату, са почетком од девет часова.

ГЗС/ ТопПрес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


budzet topola skupstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.655 посета
Тренутно на сајту: 559 посетилац(a)