Бизнисмен из Америке купио „Водопад“ 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Бизнисмен из Америке купио „Водопад“
Trenutno na sajtu: 607       |       Podeli:
17.11.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - На јавном надметању ивањички ресторан „Водопад“, у петак 16. новембра, продат је бизнисмену

Милу Ђорђевићу из Америке за 36 милиона динара. Почетна цена била је 16.569.341 динара, а депозит за учешће у лицитацији 6.627.736 динара. Купцу је припало и право коришћења 5,05 ари земљишта у својини државе, на коме се објекат налази.

Нето површина ресторана „Водопад“  кога чине пространа тераса и галерија је 201,87 квадрата. Располаже са укупно 150 места.

Нови власник овог познатог  ресторана, Миле Ђорђевић,  поседује вишегодишње искуство  у области угоститељства  па се очекује да „Водопад“  заблиста у пуном сјају до наредне туристичке сезоне.

,,У плану је реконструкција објекта и значајна улагања  како бисмо целокупну услугу подигли на виши ниво и били репрезнативни  са понудом за сваког  госта", рекао је Ђорђевић.

Ресторан „Водопад“ у Ивањици смештен је на обали реке Моравице и окружен зеленилом градског парка. Осим фантастичне локације краси га дугогодишња добра репутација.

ГЗС / Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica restoran vodopad prodat javnonadmetanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.163.036 посета
Тренутно на сајту: 606 посетилац(a)