Божовић: Омладина је незадовољна ситуацијом у земљи 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Божовић: Омладина је незадовољна ситуацијом у земљи
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
06.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Протест студената је протест против Александра Вучића и његове власти, рекао је гостујући у Дневнику западне Србије



председник Покрета српске омладине у Чачку, Александар Божовић.

"Изборна крађа је присутна, јер уколико је 50 посто људи изашло на изборе дакле 50 посто остатка није изашло а претпставјамо да су то млади. Самим тим користимо ове протесте да укажемо младима да је њихов глас итекако важан и да је њихова обавеза да изађу на следећим изборима", рекао је Бжовић.
Како он каже ни би требало дозволити само старијем становништву да гласа, већ би и млади требало да схвате озбиљност зашто је важно изаћи на изборе.

"Ми се уствари спремамо за будућност. Важно је пробудити свест код младих људи, а као што видите млади људи су прилично незадовољни ситуацијом у држави", истакао је Божовић.

Божовић је потврдио да је одборник овог Покрета који је у Скупштину Града Чачка ушао на листи Двери. Ипак он је тврдио да протести немају политичку позадину.

Гостовање можете погледати у Дневнику западне Србије:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.842.450 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)