Нећете Веровати: Мирољуб је патентирао Српски лонац, Мирко је саградио комшијама ћуприју, а овако се монтира најгледанија емисија.. 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нећете Веровати: Мирољуб је патентирао Српски лонац, Мирко је саградио комшијама ћуприју, а овако се монтира најгледанија емисија..
Trenutno na sajtu: 511       |       Podeli:
01.05.2020 | 0 коментар(а)



Мирољуб Петровић патентирао је Српски лонац. Намера му је да га поклони Српском народу а ради се о направи која се качи на чункове и оџаке, и веома добро



загрева воду.

Мирко Терзић је из села Богданица, у подножју Маљена. Данас живи у Пазови али свој крај, село и дрвено брвно преко реке са којег је упадао у ледену Каменицу није заборавио. Зато је пре неколико година својим земљацима саградио мост.

Поново смо истраживали где су и шта раде музичари. Александра Ристановић није доспела на насловне стране, али многи тврде да пева болје од многих са страница појединих таблоида.

Субота 19 сати, Прва српска телевизија.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gvozden nikolić nećete verovati prva srpska tv subota

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.413.893 посета
Тренутно на сајту: 511 посетилац(a)