У суботу заседају одборници, ево које су тачке на Дневном реду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У суботу заседају одборници, ево које су тачке на Дневном реду
Trenutno na sajtu: 535       |       Podeli:
24.11.2022 | 1 коментар(а)



Топола – Председница Скупштине општине Топола Јасна Вуковић, сазвала је 22. Седницу Скупштине општине Топола за 26.11. са почетком у девет часова.

За  ову седницу предлажен је Дневни ред сачињен од пет тачака.

Пред одборницима ће се најпре наћи Предлог  Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2023. годину.

Одборници ће се  упознати са усвојеним Извештајем о извршењу прихода и примања, расхода и издатака Одлуке о буџету општине Топола за период 01.01. до 30.06.2022. године.

Разматраће се Извештај о пословању ЈКСП ,,Топола“ Топола за 2021. годину, као и извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања ЈКСП ,,Топола“ Топола за период од 1.01. до 30.09.2022. годину.

Дневним редом је планирано и разматрање Наративног и финансијског извештаја културно туристичке манифестације „Опленачка берба 2022“.

Седница ће се одржати у сали биоскопа.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Odbornici topola sednica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Градимир

    Зашто нису урађене степенице за улазак у спортску салу основне школе ,него се преко каљуге улази и све буде прљаво,, и много ствари треба ту да се уради али на жалост ништа.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.406.367 посета
    Тренутно на сајту: 536 посетилац(a)