Нови терени за малишане на Љубић кеју 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нови терени за малишане на Љубић кеју
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
25.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Љубићски кеј богатији је за још једно место где ће малишани моћи несметано да се играју.

Нови терени за децу са свим дечијим реквизитима постављени су захваљујући добром дијалогу између града Чачка, Спортског центра “Младост” и Нафтне индустрије Србије која је и водећи финансијер пројекта у оквиру програма “Заједници заједно”.

Сарадња са НИС-ом, како истиче директор Спортског центра “Младост”, Милош Стеванић, траје већ годинама и да је граиште за децу, трећи прјекат који су заједно реализовали.

Милош Стеванић, фото: Глас западне Србије

“Свакодневна слика са ових терена препуна деце, али и старијих показује да смо урадили праву ствар, пре свега за грађане Љубић кеја, али и за остале. Слободно могу рећи да је ово једно од најлепших игралишта у граду, а велику захвалност, поред финансијера, дугујемо и председнику месне заједнице Љубић кеј, Владу Маринковићу, који је дочекао и испратио сваког радника и лично води рачуна о игралишту”, навео је Стеванић.

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, истиче да је од 2015. године НИС у град Чачак уложио 43 милиона динара.

Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

“За пет година реализовано је 30 пројеката, а дечије игралиште на Љубић кеју само је један од њих. Инвестирало се у Гимназију, специјалну школу “1. Новембар”, чачанску болницу. Тих 43 милиона колико је уложено трудимо се да инвестирамо на права места и тамо где треба. Ове године је НИС издвојио 8 милиона динара, за ово игралишта 3 милиона, за наставак изградње трим стразе 3,5, а за енергетску екикасност на ФТН 1,5 милион динара. Поред ових пројеката радићемо и на Авлаџиници, Градском парку и другим локацијама јер желимо да добијени новац буде видљив и препознатљив”, изјавио је Тодорвић.

Чачак је један од 11 градова и општина који већ читаву деценију сарађују са НИС-ом, према речима Стефана Деспотивића, директора за екстерне комуникације у овој компанији, афирмативни пројекти планирани су и у будућем периоду.

Стефан Деспотовић, фото: Глас западне Србије

“Најсрећнији смо кад резултате наше сарадње видимо кроз конкретне пројкете. Улажемо и улагаћемо у развој омладине и спорта, јер наш мото је “Будућност на делу”, а улагање у нашу будућност јесте управо кад видимо насмејану децу како се играју или задовољну омладину која се бави спортом”, нагласио је Деспотовић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.411.354 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)