За спортску халу у Лучанима, нових 27 милиона 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
За спортску халу у Лучанима, нових 27 милиона
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
26.03.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - Министарство за државну управу и локалну самоуправу је из републичког буџета издвојило 12 милиона

док ће општина Лучани одвојити још 15 милиона динара за наставак радова на спорској хали у Лучанима.

Председник општине, Миливоје Доловић са надлежним министарством за локалну управу потписао уговор о финансирању наставка пројекта изградње и опремања спортске хале у Лучанима у вредности од 12 милиона динара са удруженим општинским средствима у вредности од 15 милиона која су буџетом за ову годину и планирана.

Предвиђени радови подразумевају изградњу преградних зидова, молерско фабрарске радове, уградњу противпожарног система, постављање дела керамике, електро и водоводне мреже, санитарија и вентилационог система као и опремање хале са трибина столицама. Предстоји тендер за избор извођача и наставак радова на хали, који се очекују почетком маја.

Иначе, на спотрској хали која је започета још 2007. године потпуно су прекинути радови скоро пет пуних година, а онда је 2020. године, преко ЈУПА фонда (Јединице за управљање пројектима) при Министарству просвете, науке и технолошког развоја, опредељено 25 милиона за наставак значајних радове на хали а који се ових дана завршавају.

Тим средствима је окончано малтерисање и кречење унутрашњих зидова, столарија, електро радови и постављена клима комора. У циљу наставка активности на окончању овог пројекта, прошле године је из општинског буџета опредељено још седам милиона динара за набавку спортске опреме за опремање хале.

До коначног завршетка спортске хале у Лучанима остаће да се уради уградња паркета у спорској дворани, партерно уређење испред објекта и подстаница за грејање објекта за шта ће нам требати додатна средства. Након свих наведених инвестиција и радова, надзире се коначна реализација пројекта који траје скоро 15 година.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sportska hala lucani investicije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.903.868 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)