Полицајац Раде поново доказао да је херој града Ужица, са повређеном ногом једини дошао до аута да заштити нападнуту жену 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Полицајац Раде поново доказао да је херој града Ужица, са повређеном ногом једини дошао до аута да заштити нападнуту жену
Trenutno na sajtu: 471       |       Podeli:
19.10.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Немила сцена одиграла се у на Ракијксој пијаци у Ужицу када је жена која је у аутомобилу возила старију жену

и дете доживела велику непријатност, а све због уступања првенства пролаза на раскрници, преноси РИНА.

"Седели смо у оближњем кафићу када је дошло до сукоба. На коловозу је дошло до несугласица ко ће да прође први. Младић који је био за воланом голфа био је јако некултуран и безобзиран, а након краћег вербалног сукоба изашао је и кренуо ка пунту у ком је била жена као да хоће вербално и физички да заврши обрачун са њом", каже за РИНУ један од очевидаца.

Све је потрајало неколико минута, а онда је из беле шкода која се налазила у непосредној близини ова два возила, изашао млађи мушкарац храмајући и са видном повредом ноге. Пришао је до места где је дошло до препирке, како би заштитио немоћну жену.

"Стао је у њену одбрану и спречио да сукоб ескалира. Возач голфа онда је почео да провоцира њега и да га вређа, али се повукао у своје возило и отишао. Поврђени спаситељ и сам је у свом аутомобилу имао жену и децу", додаје очевидац овог догађаја.

На крају је цела тераса кафића аплаузом поздравила овог младог заштитника који је одмах реаговао и стао на страну нападнуте жене. Касније се сазнало да је овај добри човек заправо полицајац који тог тренутка није био на дужности, Раде Васовић Бамби, који је прошле године постао познат у читавој Србији када је спасио старицу прелазећи са терасе 15. спрата на спрат испод јер врата њеног стана нису могла да се отворе.

Права драма се одиграла се на 14. спрату када су помислили да је старица мртва, а нису могли да уђу у њен стан. Раде се заљуљао и скочио на њену терасу и видео да је у јако лошем здравственом стању. На тренутке је губила свест, а он како је лупао тада би се будила и једва дошла и отврила врата, након чега је збринута и спасена.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.772.710 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)