Ако пас лаје мора напоље из стана 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ако пас лаје мора напоље из стана
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
12.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - На столу градских већника у Чачку, током сутрашње седнице наћи ће се и жалба А. Р. са Љубићког кеја на решење комуналног инспектора

Градске управе за инспекцијски надзор којим се овој суграђаники забрањује држање пса у свом стану, јер лајањем омета мир у суседству.

A. Р. је у изјави комуналној инспекцији истакла да у том стану борави повремено са псом расе пудла, као и да станари других станова такође држе псе.
Инспекција је 13. септембра прошле године добила пријаву групе станара са Кеја, суседа у солитеру где живи власница животиње и они су пријавили лајање пса из стана у коме борави А. Р. Такође, приликом инспекцијског прегледа у новембру извршена је провера и утврђено да се узнемиравање станара врши лајањем пса из стана пријављене а не из неког другог.

Већу је предложено да се жалба одбије јер, чланом 32. Одлуке о условима за држање и заштиту домаћих животиња на територији града Чачка, забрањено је држање паса који лајањем ометају мир у стамбеној згради или суседству.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.507.186 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)