Извори блиски СНС: Ванредни избори 31. марта или 14. априла, а ево чије име је у игри за новог премијера 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Извори блиски СНС: Ванредни избори 31. марта или 14. априла, а ево чије име је у игри за новог премијера
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
21.01.2019 | 0 коментар(а)



Ванредни парламентарни избори могли би да буду одржани већ последње недеље марта,

а други датум који се помиње је 14. април.

Лист наводи да се у владајућој коалицији изнова прича о изборима и да је засад у оптицају неколико могућих датума и варијанти за излазак на биралишта.

 Наводи се да, уколико се гласа 31. марта, то значи да избори морају да буду расписани већ у фебруару и у том случају то би били превремени парламентарни избори, а да би и за 14. април избори морали да буду расписани најмање 45 дана раније.

Лист пише да наводе о скорашњим изборима прати и тврдња да председник Србије Александар Вучић још није дефинитивно преломио да ли се излази ускоро на биралишта. Напомиње се да се отуда оставља простор и за нешто каснији датум, а то је да избори буду расписани 31. марта, а да на гласање грађани иду у првој половини маја. 

Овај дневник наводи да, када је реч о променама у саставу владе, за коју је сасвим сигурно да ће главна странка и надаље бити Српска напредна странка (СНС), као најизгледнија промена се помиње место премијера.

 Према информацијама листа, уколико садашња премијерка Ана Брнабић буде ипак на другој позицији у власти, према садашњем стању ствари, највише шанси да је наследи на функцији имао би Синиша Мали, некадашњи градоначелник Београда, који је сада министар финансија.

ГЗС / Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vanredniizbori sns vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.486.426 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)