Љајић: Наша једина адреса је Београд, мање би ми замерили да се удружим са Бин Ладеном него Зукорлићем 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Љајић: Наша једина адреса је Београд, мање би ми замерили да се удружим са Бин Ладеном него Зукорлићем
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
07.11.2018 | 0 коментар(а)



Председник Социјалдемократске партије Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић



гостујући у јутарњем програму на телевизији Пинк рекао је да избори постоје како би на њима неко био кажњен а неко награђен.

„Угљанин у Сјеници и Тутину има већину, питање је да ли би реконпозиција у тим општинама довела до стабилности или немира и нестабилност. Ми смо својевремено правили коалицију и са СРС у Новом Пазару и Пријепољу када је било неопходно и то је добро функционисало. Четири године је издржала без већих проблема. Математика је одлучивала и потреба да то буде мултиетничка власт да не буду припадници само једног народа. Некада неке околности вас натерају на савез и комбинације које можда ви у неким другим околностима не би учинили. Морамо да водимо рачуна о свим аспектима. Најлакше је нешто раскинути, шта после тога, да ли ћемо имати исту комбинацију па морамо поново да правимо савезе. Овде је проблем што је Зукорлић сам себе ескомуницирао из политичког простора. Сви су на једној страни у неком смислу, ми се разликујемо, али имамо неку нормалну комуникацију и боримо се за гласове не хватамо се за вратове, а са друге стране је Зукорлић. Проблем је што сви могу једни са другима осим што нико не може са њим”, навео је Љајић.

Он додаје да је Зукорлић поставио циљ који је по њему нереалан да може сам да освоји 50 одсто гласова у Санџаку, а то по Љајићу не може нико.

„Сада је плач и кукњава, Вакат са Угљанином, а он је екстремиста како са њим неко да прави коалицију. Да правим са Зукорлићем! Па људи би ми мање замерили да правим са Бин Ладеном него са њим”, рекао је Љајић.

Шта је још рекао Расим Љајић гостујући на Пинку погледајте у видеу:

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


RasimLjajic MuamerZukorlic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.210.875 посета
Тренутно на сајту: 574 посетилац(a)