Ер Србија од јуна покреће две нове линије ка Италији 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Ер Србија од јуна покреће две нове линије ка Италији
Trenutno na sajtu: 720       |       Podeli:
22.01.2022 | 0 коментар(а)



Ер Србија од 2. јуна покреће редовне летове између Београда и Трста, док од 6. јуна
Илустрација, фото: РИНА

успоставља редован авио-саобраћај на релацији Београд-Болоња

Летови ка обе дестинације у Италији ће се обављати три пута недељно - до Трста уторком, четвртком и суботом, а до Болоње понедељком, средом и петком, саопштила је Аир Србија.

Увођењем летова до Трста и Болоње, уз постојеће летове до Рима и Милана, као и најављене до Венеције и Барија, Италија постаје тржиште са тренутно највећим бројем дестинација до којих Аир Србија саобраћа из Београда – укупно шест.

„Одлука о увођењу нових дестинација у Италији резултат је стратешког значаја обнове и јачања нашег присуства у једној од најпосећенијих земаља на свету. Италија представља изузетно значајно тржиште, како за нашу компанију, тако и за Србију, због блиских економских веза између наше две земље. Посебно нам је драго што уводимо директне летове до Трста, града са највећом српском дијаспором у Италији, док ц́е летови ка Болоњи додатно допринети јачању наших културних и економских односа са Италијом“, изјавио је Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења у Аир Србији.

ГЗС/Каматица




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.970.502 посета
Тренутно на сајту: 721 посетилац(a)