Аеродрому Морава потребан 51 радник 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Аеродрому Морава потребан 51 радник
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
11.05.2019 | 0 коментар(а)



Kраљево - Привредно друштво „Аеродроми Србије“ д.о.о. објавило је јавни конкурс за запошљавање

радника на неодређено време на аеродрому Морава, саопштено је на сајту тог привредног друштва. Рок за подношење пријава је 17. мај.

Kако наводе у конкурсу, потребни су радници за 29 радних места и то: руководилац службе земаљског опслуживања – шеф смене аеродрома(1), контролор опслуживања ваздухоплова, путника и ствари (1), балансер ваздухоплова (1), руковалац аеродромском опремом (5), транспортни радник (1), земаљска стјуардеса/стјуарт (4), руководилац службе обезбеђивања у ваздухопловству и физичког обезбеђења (1), руководилац спасилачко-ватрогасне службе (1), командир спасилачко-ватрогасне службе (1), ватрогасац-возач (3), ватрогасац (3), супервизор обезбеђивања (1), оператер контра-дивизионе контроле (5), радник физичког обезбеђења и заштите од пожара (објеката и инсталација) (6), руководилац службе за одржавање (1), пословођа (1), руковалац термоенергетским постројењем (3), електричар (1), водоинсталатер (1), аутомеханичар (1) , аутоелектричар (1), хигијеничар (1), руководилац карго службе (1), магационер (1) , систем инжењер информационих технологија (1), самостални сарадник за правне и кадровске послове (1) , самостални сарадник за финансијске и комерцијалне послове (1) , агент продаје авио-карата (1), руководилац управљања безбедности (1).

Kако даље наводе, општи услови пријаве подразумевају да је кандидат пунолетан; да је здравствено способан за рад на радном месту за које конкурише; непостојање безбедносне сметње при безбедносној провери (захтев за обављање безбедносне провере подноси привредно друштво „Аеродроми Србије“ уз писану сагласност лица за вршење безбедносне провере); да кандидат није правоснажно осуђен за кривично дело; као и да кандидат у последње три године није правоснажно осуђиван за прекршај из области јавног реда и мира са елементима насиља или за прекршаје из закона којим се уређује оружје и муниција.

Пријаве се подносе на адресу Аеродроми Србије д.о.о. Београд, Дечанска 8а, 11000 Стари град са назнаком „за јавни оглас“ или на електронску адресу канцеларија@аеродромисрбије.рс (у пољу тема уписати „за јавни оглас“), а рок за подношење је 17. мај.

Детаљи о посебним условима које подразумева свака од 29 радних позиција, документима који се прилажу уз пријаву, као и поступку избора и додатним напоменама, могу се наћи у јавном огласу на сајту тог привредног друштва.

 

Медиа портал / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVO AERODROM MORAVA ZAPOSLENJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.851.488 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)