Ново санитетско возило за Дом здравља у Горњем Милановцу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Ново санитетско возило за Дом здравља у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 499       |       Podeli:
25.03.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У Дом здравља у Горњем Милановцу стигло је ново санитетско возило набављено

кроз програм донације ЕУ, уз посредовање УНОПС-а.
Крајем прошле године горњомилановачки Дом здравља расходовао је 14 возила која више нису била за употребу И тренутно у возном парку има око 10, углавном путничких возила. Осим новог возила које је данас стигло располажу са још два санитетска комбија , од којих је најмлађе 2013. годиште, па је сада прави тренутак да се занови возни парк.

Деса Вујић Милошевић, наченик Хитне помоћи, Фото: ГМ Прес

-Врло је битно да смо успели да зановимо возни парк овако опремљеним возилом. Безбедност пацијената И запослених је веома значајна а постиже се исправним и опремљеним возилима попут овог, које има све што је неопходно за пружање хитне медицинске помоћи – каже Деса Вујић Милошевић, наченик Хитне помоћи.
Мирко Раловић, шеф транспорта Хитне помоћи каже дас а 5 функционалних возила у овом тренутку може да се одговори на потребе пацијената.

– У име свих запослених у Хитној помоћи желим да изразим велико задовољство због набавке оваквог возила које ће умногоме олакшати рад екипа на терену а на задовољство свих грађана наше општине. Поред овог, имамо још два возила комплетно опремљена И још два предвиђена за транспорт пацијената који нису хитни случајеви – Мирко Раловић, шеф транспорта.

Мирко Раловић, шеф транспорта Дома здравља, Фото: ГМ Прес

Др Александар Чивовић вд директора Дома здравља очекује да ће наредних месеци возни парк ове Здравствене установе бити проширен за још неколико нових возила.

-Конкурисали смо И за средства опуртинитета која се сваке године опредељују за разне пројекте а очекујемо и да ће нам и локална самоуправа уз привреду, помоћи да још возила , јер је то предвиђено у оквиру плана за ову годину – истакао је др Александар Чивовић, вд директора Дома здравља.

др Александар Чивовић, вд директора Дома здравља, Фото: ГМ Прес

Чивовић наглашава да је са 6 доктора специјалиста колико је запослено у служби Хитне медицинске помоћи, квалитетним медицинским И немедицинским особљем али И побољшањем возног парка рад ове Службе подигнут на значајно виши ниво у односу на ранији период, али И да се на квалитету услуге свакодневно ради. 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac dom zdravlja sanitetsko vozilo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.207 посета
Тренутно на сајту: 499 посетилац(a)