Тодоровић: Обрадовић и Стаматовић пропагирају политику силеџиства 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: Обрадовић и Стаматовић пропагирају политику силеџиства
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
17.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Када смо сви већ помало потиснули из сећања недавна дешавања у Скупштини града Чачка и помислили да је инцидент у коме је физички нападнут

председник Игор Трифуновић само изолован случај, присталице покрета Двери и њихови пајташи су показали да им насиље и свака друга врста деструктивног понашања постају манир, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Милун Тодоровић.

"Очито да они који нису кажњени за пребијање жене у Републичкој изборној комисији, верују да ће се некажњено извући и за повређивање новинарки „Пинка“ током суботњег протеста у Београду. Напад на новинарке Гордану Узелац и Мару Драговић, које су обављале своју новинарску дужност, је недопустив, нарочито, јер је подстакнут од стране народних посланика Двери, који су били организатори протеста. Негирањем онога што се десило и што су јасно забележиле камере, Бошко Обрадовић показује да нема храбрости да прихвати одговорност за своје срамне поступке", навео је Тодоровић у писаној изјави.

Тодоровић, који је и градоначелник Чачка пита, да ли су конфликти, камење, песнице и батињање жена породичне вредности које заступају и да ли тиме показују како замишљају Србију под њиховом влашћу?

"Дверјани су се и овом приликом представили као слабићи који насрћу на физички слабије од себе, а потом не смеју да преузму одговорност за оно што раде и велика су срамота за читаву земљу. На протесту покрета Двери, на коме се окупило једва пар стотина учесника, било је и других инцидената, пљувања и увреда упућених запосленима у телевизији „Пинк“, као и више међусобних туча до којих је дошло током скупа. Нападнута је и екипа РТС-а, али се изгледа за организаторе ни то није десило. Срамно је да су са протеста, који је настављен испред зграде Владе Србије, Двери поручиле да се боре за слободу медија и институција", каже Тодоровић.

Он сматра недопустивим насилничко понашање и сваки вид агресије присталица покрета Бошка Обрадовића и Милана Стаматовића и позивам надлежне органе да реагују.

"Право је свакога да има своје мишљење, међутим треба га исказати и за њега се борити достојанствено и цивилизовано, а не тући се, малтретирати друге и физички се обрачунавати", истакао је Тодоровић.

Тодоровић истича да политику силеџиства и примитивизма Бошка Обрадовића и Милана Стаматовића, које подржавају њихови потенцијални коалициони партнери, на својој кожи су осетиле новинарке, које су брутално нападнуте само зато што су професионално радиле свој посао за ТВ „Пинк“.

"Жалосно је што део опозиционих посланика жели да на улици, користећи насиље, прикупља јефтине политичке поене. Лицемерно је и то што поједини званичници опозиционих странака покушавају да негирају јучерашња збивања и настоје да нађу оправдање за то, као и нека оправдања", нагласио је Тодоровић.

Тодоровић пита, шта је следеће, да неко буде убијен? Силеџијско понашање не може да прође, силеџије не могу и неће бити будућност Србије

"Можемо да се политички не слажемо, да различито мислимо и деламо, али је недопустиво да било ко врши насиље и на тај начин намеће своје ставове", закључио је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.129.386 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)