Појачане контроле туристичких аутобуса 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Појачане контроле туристичких аутобуса
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
17.07.2022 | 0 коментар(а)



Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, због повећаног транзита туристичких аутобуса кроз Републику Србију током
Фото: ГЗС, илустрација

сезоне летњих годишњих одмора, као и организованог превоза деце на културне манифестације и спортске кампове, од 18. до 24. јула ове године спроводиће акцију појачане контроле аутобуса усмерене на откривање прекршаја и кривичних дела које чине возачи аутобуса.

Осим контроле поштовања одредби Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима и испуњености општих услова за учешће возача аутобуса у саобраћају, саобраћајна полиција ће проверавати и да ли се деца превозе у складу са прописима. 

Током две међународне акције појачане контроле аутобуса које су реализоване ове године дневно је санкционисано око 100 прекршаја које су чинили возачи аутобуса.

Министарство унутрашњих послова апелује на све учеснике у саобраћају да поштују прописе како би се очувала безбедност саобраћаја на путевима.

 ГЗС/ Извор: РТВ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Autobusi kontrola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.660 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)