Јовичић - Чачак мотор развоја западне Србије, имамо победнички тим 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Јовичић - Чачак мотор развоја западне Србије, имамо победнички тим
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
29.11.2015 | 0 коментар(а)



Чачак - Александар Јовичић потпредседник Извршног одбора СНС боравио је неколико дана у Чачку због, какао је
Александар Јовичић, потпредседник ИО СНС -фото ГЗС

рекао, специфичне ситуације у ГО ове партије. Он је у краћем интервју за ГЗС изјавио да су се у овом одбору у последњих месец дана  десиле значајне промене, и да се  коначно формира ,,ударна песница “ ове странке која има задатак да на наредним локалним изборима освоји  ,како је рекао, надполовичан број гласова.

ГЗС: Каква је сада ситуација кад је чачански  СНС у питању, ту има рекло би се два табора, да ли се ту ситуација поправила?

Јовичић : Имали смо тешку ситуацију што се тиче СНС у Чачку, међутим та ситуација се мења. Оно што ми желимо у овом тренутку је да се наша странка постане најјача , ми ћемо се борити да тај циљ остваримо. За мене је важно да су у СНС ушли врло препознатљиви људи, људи који имају име, презиме и интегритет, људи који могу да понуде са СНС бољу будућност, визију и да у наредном периоду радимо за добробит свих грађана овог Града. То свакако јесте Остоја Мијаиловић који је прешао из НС, то свакако јесте Иван Ћаловић из породице најпознатији адвоката у граду Чачку и Влада Милић који је прешао из УРС-а, то је човек који није имао ни једну мрљу у каријери. То јесу велика појачања. То показује да СНС припрема тим за Чачак који ће сигурно бити победнички тим

ГЗС – Мислите да  ће та промена донети нешто ново Чачку, или ће бити по оној народној ,,сјаши курта да узјаше мурта”?
 
Јовичић ; Курта ће сјахати, мурта не сме да узјеше! Чачак не сме више да стагнира. У наредне годину, две дана када прође ауто-пут до Чачка морамо имати способне људе који ће  прихвати све оне инвестиције које је спремио и спрема Александар Вучић са својим министрима. 
Јовичић - у Чачку се 20 година води интерна политика, то се мора променити

Ја о томе нећу говорити сада,  али постоје индиције да ће Чачак постати најатрактивнија локација у Србији, зато што он треба да буде мотор развоја у Западној Србији, где ћемо омогућити да Чачак више не тавори, и да неслушамо више приче како овде већ 20 година ништа  није уложено. СНС мора да узме одговорност и ствар у своје руке,и Чачак не сме пропустити да искористи ту шансу. Да би смо то урадили ми морамо да спремимо тим људи који ће то моћи да испрати, а ја сам убеђен да ће ови људи који сам поменуо моћи то да испрате са максималном подршком Београда, подршком Владе Србије као и свих министарстава.

ГЗС: Ситуација у Чачку је донекла специфична, претило је у једном тренутку да ће се И  колацији распасти па чак и да будете искључени из власти , због преласка тих како су их назвали ,,прелетача”.Како то коментаришете?

Јовичић ; Ја сам разговарао са људимо  који су у тиму СНС, са руководством око тога. Одмах да кажем- ми се за фотеље не боримо. Ако неко не жели  да ми будемо у власти нека само каже и ми ту немамо никакав проблем. Ми нисмо у власти да би смо имали личну корист, то показујемо на свим нивоима у Србији то показујемо и на Републичком нивоу где  ми сами желимо да одемо на бирачка места да видимо да ли ми имамо легитимитет код грађана. Ми ћемо наш план и програм за модеран Чачак какав он треба да буде у будућности издати за неколико дана и недеља. То је платформа која ће засигурно бити за бољитак Чачка, ми више немамо времена да чекамо, хоћемо да пробудимо енергију у њему, зато што су грађани  изгубили веру и наду да може да буде боље. Овде се  већ 20 година  води нека мало инертнија политика ми смо спремни да са овим људима, и са великим бројем  људи који подржавају политику Александра Вучића победимо на изборима кад год они буду па онда да се бавимо суштинским проблемима који Чачак има.
ГЗС: Какв је  Ваш однос са другим странкама, да ли сада имате идеју за неку коалицију, или управо ограђујете своје двориште?

Јовичић ; Па ви знате какав је тренд када говоримо о резултатима СНС на изборим, ми очекујемо максималну подршку грађана Чачка и Србије, ми очекујемо да остваримо над половичну већину и ми ћемо се за тај циљ и борити. Можда то некима делује и помало смешно, али све је то могујће . Како? Ако имате људе који су се доказали у привреди а нико други не може да докаже супротно и  да му нађе било какву мрљу. Говорим о Остоји Мијаиловићу говоримо о Ивану Ћаловићу који се никада није бавио политиком а подржава политику Александра Вучића и са још десетинама људи који ће се тек укључити можемо остварити резултат који сам помињао.Наравно ту су и актуелни повереници који раде на инфраструктури странке. Циљ је да ту једну инертност која годинама влада у Чачку променимо новом енергијом новим људима. Да ли ћемо у томе успети? Па увек имамо пролазна времена, имамо изборе имамо ванредне изборе где то грађани могу да оцене и да кажу шта мисле о нашем раду , али оно што је битно је да ће у свему  имати подршку свих институција, Министарства и целокупне Влада Србије која ће подржати људе на локалу да ураде свој посао како треба. Али и они морају да куцају  на сва врата, да сваки динар покушају да привуку за град Чачак.

ГЗС; Да  ли  СНС рачуна и на 6, 7,8 више се не зна на колико одборника који су рекло би се опозиција у одбору. Ту је и један ваш посланик Александар Радојевић, видите ли те људе у тиму?

Јовичић ; Сачекајте још  неколико дана па ће те видети. СНС је велики тим људи ја нећу да делим на лево или десно крило, ја само хоћу да кажем да ћемо ми сви заједно и убеђен сам и господин Радојевић, спроводити политику Александра Вучића, а та политака јасно каже - хајде људи да нешто радимо. Дај да видимо шта можемо да урадимо сви заједно за Чачак од сукоба немамо ништа, од сукоба са другим странкама немамо ништа. Хајде када дођемо кући са радних места да кажемо да смо урадили нешто за Чачак. Медији веома често потенцирају, али то је њихов посао, о томе да постоји неки раскол. Шта ако Вас странка убеди у нешто супротно што медији говоре. Као што ће мо показати  у наредном периоду СНС је огромна снага које се плаше и Двери и НС и СПС. Али оно што је важно је да ми спроводимо одговорну поштену и доследну политику у Граду .

ГЗС: Каква је ситуација у осталим Вашим одборима у овом делу Србије?

Јовичић ; Постоје потпреседници ИО који су се бавили осталим одборима у овим делом Србије тако да небих ја износио мишљења. 
Странка мора пратити темпо Александра Вучића -потпредседник ИО СНС

СНС је странка која има 500.000 чланова. Ако мислите да сви мисле исто, не.  Сви су подједнако добри, енергични и пожртвован и али  увек има неко ко више вуче и ко мање вуче. Али оно што је важно да нико није не замењив од свих локалних председника општина, градских одбора значи ко год не буде дао у пролазном времену своје разултате биће померен.Ми ћемо увести нови концепт, нећемо чекати него ћемо људе мењати . Зато што имамо на стотине на хиљаде нових чланова који чекају да покажу своју енергију и да се боре. Ми немамо времена за стагнацију, јер имамо првог човека који је спреман да ради свакодневно на успоставњању овог система , а ми као људи који се баве страначком инфраструктуром не смемо да дозволимо да не испратимо тај темпо и да му не помогнемо.
Глас западне Србије



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.126.973 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)