Глас о вредностима „Златне планине” 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Глас о вредностима „Златне планине”
Trenutno na sajtu: 499       |       Podeli:
29.01.2021 | 0 коментар(а)



Поштовани читаоци, отварамо ново поглавље у медијској делатности најпосећеније планине Србије.

Пред вама је први број електронских новина Туристичке организације Златибор: о туризму, актуелностима, понуди, пројектима. Направљен у складу са савременим информативним потребама, као покушај да се још даље чује глас о златиборским садржајима и дешавањима. Туристичка организација Златибор већ годинама посвећено ради на промотивно-маркетиншким активностима, представља с поносом код нас и у свету (на сајмовима, у медијима, друштвеним мрежама) праве вредности ’’златне планине’’. То је, поред осталог, допринело рекордној посећености и угледу овог туристичког центра. Сада се, уз те и друге активности, јавности обраћамо и овим електронским новинама. Приказујемо најважније, описујемо и сликамо занимљиво, сводимо постигнуто. Има на Златибору тога што у редовном извештавању прође ’’испод радара’’ медија, слабо примећено. Желимо и то да представимо у новини, која ће превасходно пратити оно што је посебно значајно. У важном периоду за туристички Златибор утемељили смо ово електронско издање. Свој рад је у овом месецу отпочела ’’Голд гондола’’, капитални пројекат нашег туризма, у који је општина Чајетина уложила 13 милиона евра. Кренуле су вожње, интересовање је изузетно и очекивања да ће гондола донети кључни искорак Златибору постају све реалнија. Недавно је завршена комплетна реконструкција Краљевог трга и језера у центру планине, цео тај простор добио је модеран изглед. Током протеклих новогодишњих празника и распуста, упркос неповољним здравственим приликама, дневно је на Златибору боравило и преко 30.000 гостију. Зимска посета је на нивоу прошлогодишње, уз здравствену безбедност свих посетилаца. Тиме планина потврђује свој висок туристички реноме, лидерско место и отпорност у изазовима. О свему томе, битним догађајима, златиборској понуди, успешним хотелима и другим темама писаћемо у овом и наредним бројевима наших електронских новина, које ће излазити једном месечно. Опредељење Туристичке организације Златибор је да у наредном периоду појача промоцију ’’златне планине’’ на интернет порталима и друштвеним мрежама, у шта се уклапа и ова новина као погодан још бољој светској промоцији најпосећеније планине начин информисања јавности. Упоредо радимо на Србије, кроз разноврсне наступе и започете преговоре са неколико страних организатора путовања. Вредним улагањима општине Чајетина у најваж златиборске пројекте ушли смо у ново доба нашег туризма. Које нам доноси још више домаћих и страних гостију, већи број остварених ноћења, боље приходе за све у туризму Златибора. Ту смо да те искораке помогнемо, промовишемо и јавност о томе обавестимо.
ТО Златибор/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prvbi brojk elektronskih novina Turisticka organizacija Zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.875.804 посета
Тренутно на сајту: 498 посетилац(a)