Радиша Јовановић из Трудеља живи са две жене и шесторо деце 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Радиша Јовановић из Трудеља живи са две жене и шесторо деце
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
27.04.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Иако није никакав султан, Радиша Јовановић из села Трудељ живи управо тако – са две жене под истим кровом.
Сложна породица Јовановић, фото: РИНА

Све је почело пре 10 година, кад је ван брака мало шарао и једној Ани направио дете, а већ је са женом Стојанком у браку имао четворо деце. 

“Жив човек погреши, шта да се ради”, каже Радиша. 

Он је погрешио, а Стојанка разумела, тако да је она прави херој ове приче. Кад је сазнала да је Ана трудна и да њени родитељи неће да прихвате њу и дете, она је одлучила да јој отвори  врата своје куће и прими у породицу. 

Ана и Стојанка: Између нас нема свађе, фото: РИНА

“Стала сам у одбрану нерођене бебе, нема ништа важније од дечијег живота. Ја имам три сина и кћерку и знам шта то значи”, прича ова посебна жена. 

Да има жену какаву нико нема схватио је и Радиша и прихватио Стојанкин предлог да Ана дође и живи са њима. 

“Кад ми је било најтеже, она ме је једина разумела. То је изузетна жена и само захваљујући њеној доброти, љубави и толеранцији успели смо да се издигнемо изнад свега. Данас сам ја  поносан на моју породицу и на моје шесторо деце и могу рећи да сам богат човек, који у кући има право благо”, каже Радиша за РИНУ, а Ана се сећа како је то изгледао први дан проведен у породици Јовановић кад је трудна дошла да живи са њима. 

“Стојанка ме је одлично прихватила, никад нисам осетила ништа ружно са њене стране. Она је дивна жена. Захваљујући само њој родила се моја Анђела, а после и друга кћерка. То су ти неки чудни животни путеви, против којих не можемо. Није ни мени било лако, људи су свашта причали првих месец дана, али сам ја временом навикла да живим са тим ”, изјавила је Ана. 

Човек са срца два, Радиша Јовановић, фото: РИНА

Ове две жене кажу да заједно одлично функционишу и да љубоморе нема. 

“Ана ујутру намири стоку, ја спремам доручак и ручак за сву децу. О свему се договарамо заједно”, рекла је Слободанка. 

Радишино имање  је једно од најбогатијих у селу,  три сина и он као један су за трпезом, у њиви, али и у тешким пословима у шуми. И док су у селу били тема број један за оговарање, Радиша каже да у његовом дому влада ред, рад и дисциплина. 

“Људи су пуно причали, али ми смо од тога оперисани. Бавимо се својим послом и не бринемо за оговарања”, каже овај трудељски домаћин. 
Планирао је ускоро и велико породично весеље кад ће заједно крстити сву децу, а након тога следе свадбе испред куће које ће, како каже, у овом крају љуљати по три дана. 

РИНА 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radisa zene trudelj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.445 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)