Локална власт у Пријепољу напада владу Александра Вучића 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Локална власт у Пријепољу напада владу Александра Вучића
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
16.02.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Носиоци власти у Пријепољу су у синоћњој емисији “Тема дана” Санџак телевизије оштро напали владу Александра Вучића и њеног потпредседника Расима Љајића.

Наиме, у емисији коју је финансирала општина Пријепоље новцем грађана, која је трајала 1сат и 19 минута чуле су се жестоке оптужбе на рачун министра у Влади Републике Србије Расима Љјића и бивше локалне власти, али и појединих функционера СНС.

Милан Гачевић висиоки функционер Нове Србије и члан Општинског већа, је углавном, време које му је било на располагању искористио да дуговања за електричну енергију која му се стављају на терет оправда пребацивањем лоптице у суседни терен. Он је оптужио бившег члана Општинског већа и председника ОО СДП Есада Хоџића за злоупотребу положаја, оптужујући притом и поједине функционере СНС, па и самог премијера Александра Вучића тврдећи да су под утицајем Расима Љајића оптужбе за Хоџићеву наводну крађу струје заташкане.

“Шест година нико до сад није ништа покренуо по том питању. Ја и моји коалициони партнери стално подсећамо тужилаштво и министарство на то. Ја сада позивам пред камерама и министра Љајића и председника Владе Србије Александра Вучића и директоре из Краљева и Ужица да једном реше овај случај, јер је ово организовани лоповлук и криминал”, рекао је Гачевић и додао да он није врабац већ српски орао и честит и поштен човек.

Међутим, поставља се питање шта је са његовим вишегодишњем дугом за електричну енергију, да ли тај дуг постоји. Ако постоји колики је и да ли га и на који начин отплаћује.

Гачевић је истакао да је телевизија Санџак једина која се бави проблемима грађана Пријепоља и да само они не цензуришу његове изјаве као и да му је задовољство да сарађује са њима.

Бегановић: Љајић ми је намештао инспекције

Оснивач странке ДПС и одборник владајуће коалиције Бахрија Бегановић познатији као Лутка такође је оптужио потпредседника владе Расима Љајића као главног виновника свих његових кривичних пријава и казни.

Бегановић је у изјави за ТВ Санџак казао да је министар Љајић “улицкан” и да га “баш брига за ситуацију у Санџаку”.

“Расим је горе био Србин уместо да буде муслиман а да буде добар Југословен и да поштује државу Србију он је се претварао у друге људе и то није добро за Србију”, казао је Бегановић.

Он је оптужио Љајића да је својим утицајем у Влади доприносио да му се како је рекао нашкоди.

“Он је преко разнијех органа и инспекција доприносио и показивао да може на тај начин да ми нашкоди. Некако је се он увлачио, сад да Богољуб буде председник он би био са њим, он ти је КВД односно како ветар дува а овој држави требају добри говорници. Он овде прича једно, а у Хагу каже све шта су Срби радили”, истакао је Бегановић.

Бегановић се такође захвалио телевизији Санџак али је искористио прилику да каже своје мишљење И о осталим медијима првенствено се осврћући на професионалност портала Глас западне Србије и ПП Медија, а нарочито на њихове власнике Гвоздена Николића и Алема Ровчанина.

Бегановић: Ти интернети и фејсбуци раде шта хоће, једва чекам да Николић дође у Пријепоље да му ја…

Бегановић је истакао да његови синови Лабуд и Дедо се боље разумеју и "иду по тим фејсбуцима и тим интернет страницама то су такве глупости и лажи". Осврнувши се на рад портала ПП Медиа, Бегановић је рекао:

"Има тај неки Ровчанин има своју интернет страницу њега сви плаћају, плаћа га Спортски савез не зна се ко га све не плаћа све смо ми то открили и они тако избаце свашта. Када је у питању овај фејсбук они ту млате, лупају, а ви не можете да их тужите, отворе страницу и ставе, и када хоћете да сазнате није овај, није онај. Они сад све покушавају и преко фејсбука и преко тог једног Гвоздена Николића, а то је један човек толико низак да ја не могу да схватим да такав један човек може у телевизији и да буде”.

Бегановић је прозвао и Глас западне Србије, односно директора и главног уредника Гвоздена Николића: “То је један човек који нема никакве етике новинарске у себи. Тужио сам га, а шта се са тим дешава не знам, то је што поједини новинари могу да раде шта хоће”.

Гвозден Николић и Алем Ровчанин, фото: facebook

Николић: Бегановићу нит си шећер нит си бели лук

Реагујући на изјаве Бахрије Бегановића, директор и главни уредник Гласа западне Србије Гвозден Николић је рекао да господин Бегановић можда може да баца прашину у очи својим бирачима и појединим грађанима Пријепоља, али не и Гласу западне Србије.

Николић је поставио неколико питања Бегановићу на које очекује одговор.

Господине Бегановићу, молим вас да нам одговорите на следећа питања:

- Колико кривичних пријава имате?

- Да ли сте одговарали за утају пореза што је најозбиљнији прекршај у свакој држави па и у Србији?

- Да ли је тачно да је тај поступак застарио и како је то могуће?

- Да ли је тачно да сте физички насрнули на инспекторку Републике Србије и да се због тога води поступак против вас?

- Колико дугујете радницима за порезе и доприносе?

- Да ли су тачне тврдње да политичким утицајем црпите новац Пријепољаца из буџета и како коментаришете оптужбе за неквалитетно извођење радова фирми чији сте власник?

Николић је такође поручио Бегановићу да Србија није “Алај бегова слама, а Пријепоље није ваша бабовина”.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.361.857 посета
Тренутно на сајту: 305 посетилац(a)