Бајина Башта постаје велико градилиште: Грађани добијају затворен базен, у плану и ритејл парк 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Бајина Башта постаје велико градилиште: Грађани добијају затворен базен, у плану и ритејл парк
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
16.10.2019 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Поред тога што постаје све атрактивнија туристичка дестинација, Бајина Башта ће од следеће године постати и велико градилиште.

Након неколико година чекања у овој општини гради се затворен базен.

“Имамо велику потребу за тим објектом иако имамо купалиште на Рачи, Заовинско и језеро Перућац. Затворен базен је оно што ће употпунити наше садржаје. Дуго смо трагали за идеалним решењем како би приступили изградњи”, рекао је за РИНУ, председник општине Бајина Башта, Радомир Филиповић.

Након што је парцелу Задружне ливаде која се налази у центру општине, купила локална компанија Роломатик, стекли су се услови за изградњу.

“Првовобитна опција била је да се земљиште да под закуп, али смо ипак одлучили да га ставимо на лицитацију, а једна од наших најуспешнијих фирми изразила је спремност да купи земљиште и уложи новац за овај пројекат”, каже Филиповић и додаје да ће отварање затвореног базена у Бајиној башти имати вишеструке бенефите.

Председник општине Бајина Башта, Радомир Филиповић

“Сва наша деца моћи ће да га користе кроз школски спорт, један час недељно биће могуће одржати на базену”, изјавио је Филиповић.

Он истиче да ће се након отварања затвореног, приступити и изградњи отвореног базена као и бунгалова, који ће употпунути турстичку понуду Бајине Баште.

“Поред продате парцеле, остало је још земљишта и у потрази смо за инвеститорима који би ту изградили модеран шопинг центар”, наглашава Филиповић.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.110.347 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)