У селу код Кнића крава донела на свет теле са две главе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У селу код Кнића крава донела на свет теле са две главе
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
27.07.2020 | 0 коментар(а)



Кнић – Када је ветеринар Милош Трајковић стигао на радно место у село надомак Топаонице код Кнића, очекивао је да по стандардној процедури

отели краву и врати се у ординацију, преноси агенција РИНА. Међутим, ситуација је ипак била мало другачија јер теле које је извукао из стомака имало је – две главе!

„Домаћин је стеону краву купио у фебруару ове године, а јутрос је позвао техничара да је отели, међутим видели су да имају проблема и позвалу су мене.
Кренуо сам да урадим царски рез, али видео сам да је ситуација изузетно озбиљна. Крава је имала и проблем са желуцем, наставио сам са операцијом и унутра сам пронашао две рукавице и канап које је вероватно појела, види се још поодавно. На крају кад сам извадио теле, видели смо да животиња има две главе“, рекао је за РИНУ ветеринар Трајковић.

Он истиче да су овакве аномалије плода изузетно ретке, али се дешава.

„Теле је још увек живо, али због срастања виличних костију нема рефлекс сисања тако да се не би мучило биће успавано“, рекао је ветернар.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


knic stala tele dve glave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.753 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)