Најбољи млади спортиста у 2020. години Илија Милићевић и Петар Петровић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Најбољи млади спортиста у 2020. години Илија Милићевић и Петар Петровић
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
26.04.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - По основу одлуке Комисије за оцену годишњих и посебних програма

за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта на територији општине Горњи Милановац, на Свечаној седници додељена су признања најбољима у спорту у 2020. години. Признања је уручила заменица председника општине Горњи Милановац, Јадранка Достанић.

За „Најбољег спортисту у 2020.годину општине Горњи Милановац“ проглашен је Илија Милићевић, члан сениорске екипе ФК Металац.

Илија Милићевић, Најбољи спортиста за 2020. годину Фото: ГМ Прес

Илија се нашао се у фокусу суперлигашке стручне јавности са само 19 година и то напозицији централног бека у својој екипи, која у елитном рангу такмичења игра по многима најбољи фудбал у историји клуба. Рођен је 2001.године и прошао је комплетну школу фудбалског клуба Металац. До сада је остварио запажене резултате, чиме је заслужио титулу најбољег у спорту за 2020. годину.

 

Награду за најбољег младог спортисту у 2020.години општине Горњи Милановац добио је Петар Петровић, члан “Карате-кик бокс клуба Милановац”.

Петар је рођен 2011. године и ученик је трећег разреда ОШ ”Момчило Настасијевић”. Најуспешнији је члан свог клуба који је у 2020.години био стандардни репрезентативац државе. Одбранио је титулу првака државе, освајача купа државе, и поред тога, упркос пандемији успео је да учествује на још неким међународним такмичењима освојивши златне медаље.


Петар Петровић, најбољи млади спортиста за 2020. годину

Награда „Најбољи спортски тренер за 2020.годину општине Горњи Милановац“ припала је Милошу Игњатовићу, тренеру Одбојкашког клуба „Таково“.

Милош као тренер ради са мушком сениорском екипом која се 2020.године такмичила у Првој лиги Србије. Постигнути резултати су дали наду да ће се ове године играти Супер лига у нашем граду.Постигнти резултати амбициозног тренера нису остали непримећени, па га је ангажовао Одбојкашки савез Србије као помоћног тренера мушке пионирске репрезентације Србије. Иначе, Милош је професор физичког васпитања у ОШ”Краљ Александар Први”. Признање је преузео Радован Гавриловић, капитен ОК „Таково“.


Радован Гавриловић, капитен ОК „ТАково“ /Фото: ГМ Прес

Награда „Најбољи спортски клуб за 2020.годину општине Горњи Милановац“ додељена је Фудбалском клубу „Металац“

ФК „Металац“ је на крају сезоне 2019/2020. По трећи пут је изборио пласман у Супер лигу Србије. Због оствареног великог успеха, чиме је на најбољи могући начин афирмисан Горњи Милановац, као и чињеница да окупља велики број деце и омладине, ФК „Металац“ заслужно је понео титулу најбоље спортске организације у нашој општини. Награда је уручена спортском директору Бојану Леонтијевићу.


Бојан Леонтијевић, спортски директор ФК“Металац“ /Фото: ГМ Прес

Награда за посебне заслуге за промоцију и развој спорта у Горњем Милановцу у 2020.години додељена је Андреи Арсовић, српској репрезентативки у стрељаштву.

Андреа долази из стрељачког клуба “Партизан”. Била је промотерка државног првенства у стрељаштву које је одржано у Горњем Милановцу у марту 2020.године. Својим наступима у медијима увек је афирмативно говорила о припремама које је спроводила и такмичењима на којима је учествовала у нашем граду. Доста је помогла при набавци опреме неопходне за тренинге стрелаца из наше општине. Награду је преузела Андреина сестра Анђела.

 

 

 

 ГЗС / ГМ Прес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dan opstine dodela najbolji spostista

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.487.913 посета
Тренутно на сајту: 315 посетилац(a)