Пријепоље у ненормалној ситуацију: Расимова партија напустила парламент 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пријепоље у ненормалној ситуацију: Расимова партија напустила парламент
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
26.06.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Одборници опозиције предложили су за 28. седницу СО Пријепоље четири тачке као допуне дневног реда,

међутим усвојене су само две тачке. После усвајања дневног реда шеф одборницке групе СДП-а Есад Хоџић је рекламирао повреду пословника. Он се захвалио одборницима који су гласали али је и истакао да то није довољно јер како је рекао не жели да учествује у јаловом скупштинском заседањзу. Позвао је одборнике опозиције а и позиције који се не слажу са оваквим начином рада општинске власти да напусте заседање. После овог у сали су остали одборници владајућих странака који су за 60 минута завршили расправу за 33 тачке колико их је било на усвојеном дневном реду.

„Пријепоље се налази у једној, можемо слободно речи, ненормалној ситуацију по много питања. Ми имамо један саобраћајни колапс, еколошку катастрофу, имамо бројне нерешене проблеме по питању инфраструктуре. Правна питања, као што је директорка Центра за социјални рад, где је правоснажном пресудом наређено Скупштини општини и општинским органима да је смене, али она је још увек ту. Власт уместо да те животне проблеме и животна питања стави на скупштину која треба да буде нада за решавање проблема грађана, они организују нека приватне и партијске конференције за медије где се прича о неким мега пројектима”, истакао је Хоџић.

Он додаје да само траже да Пријепоље више не буде на страницима медијима.

„Искрено мислим да њима одговора да ми не присуствујемо заседању, јер би ми причали и о пројекту на Сељашници који је однео 213 милиона до сада где су потрпорни зидови као куће. Сви путеви су девастирани, људи не могу да приђу до својих малињака. Новац је отишао на промашне инвестиција које не значе ништа, 160 милиона је узето од општине Пријепоље, а 40 милиона од зајма које је узела држава. Ми имамо неке своје принципе избарали смо неку своју борбу. Ми ћемо обавестити о нашим потезима и о не раду и јавашлуку који се овде дешава и Владу РС и председника државе. Већ данас ћемо предати захтев за заказивање нове скупштине у којима ћемо имати све ове теме они ће морати да прихвате наш захтев и тада ће морати да причају о свима њима. То је наша стратегије, да се макар крене са мртве тачке”, наводи Хоџић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.045 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)