Годишњи концерт КУД „Абрашевић“ за Дан града 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Годишњи концерт КУД „Абрашевић“ за Дан града
Trenutno na sajtu: 575       |       Podeli:
15.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Чланови културно уметничког друштва „Абрашевић“, одржаће у понедељак 18. децембра годишњи концерт у великој сали Дома културе.

Концерт ће бити одржан поводом Дана града, са почетком у 19:00 сати.

Председник друштва Срећко Вуковић, изјавио је да је „Абрашевић“ опстао упркос тешким временима, да је представљао град, учествовао на бројним манифестацијама и освајао бројне награде.

„Абрашевић у овом граду вреди и у константном је развоју. То поврђује позив од градског руководства да одржимо концерт за Дан града. У понедељак вече ће бити представљене све секције друштва, од оних најмлађих, па све до првог ансамбла. У оквиру Абрашевића су народни и дувачки оркестри и хор“, рекао је Вуковић.

Према његовим речима, поред чачанског "Абрашевића", на концерту ће наступити и чланови истоименог друштва из Краљева.

Потпредседник КУД „Абрашевић“, Зоран Томашевић, каже да од оснивања до данас, друштво константно броји између 250 и 350 чланова.

„Како свуда, тако и код нас долази до смене генерације, старији одлазе, млађи долазе. Наше чланство је сада подмлађено, Управни одбор је реорганизован. Деца воле да се друже, па пробе често знају и да трају знатно дуже од предвиђеног“, нагласио је Томашевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.418.861 посета
Тренутно на сајту: 574 посетилац(a)