СО Прибој усвојила буџет за 2017. годину 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СО Прибој усвојила буџет за 2017. годину
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
27.12.2016 | 0 коментар(а)



Прибој - Одборници Скупштине општине Прибој су на последњем овогодишњем заседању усвојили предлог Одлуке о буџету за 2017.годину,



као и програме рада за сва Јавна предузећа и институције чији је оснивач општина Прибој. Локални парламент  је данас усвојио и важан развојни документ о начину пружања подстицаја оснивања нових привредних субјеката и отварању нових радних места у 2017., и као допунску тачку Дневног реда, Кадровски план општинске управе Прибој.

Дневни ред од 19. тачака, прибојска Скуштина је одрадила ажурно у непуних сат времена рада. Малобројни представници опозиције, имали су свега пар сугестија на планирани буџет, превасходно у његовом делу за пољопривреду и учесталости ребаланса. Уз присуство директора Јавних предузећа из Прибоја и представника регионалне санитарне депоније „Бањица“ доо.,  без дискусије су усвојени планови рада ових институција за 2017. годину.

Усвојени буџет општине Прибој за 2017. планиран је у износу од милијарду и осам милиона, што је за неких 130 милиона мање него за претходну годину са ребалансима буџета. У буџету су како је најављено,  планирана и средства за откуп акција бивших Фап-ових радника и субвенција за раднике зависних предузећа као и фабрике Седишта. Према речима представника локалне самоуправем, развојна компонента буџета се огледа у програмима за комуналне делатности у износу од 101 милион динара, затим за Локални економски развој  146 милиона динара и за изградњу и уређење путне инфраструктуре 148 милиона динара.

Горан Рековић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.289.031 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)