“Броћића авлија” - кафана у којој је сваки гост најважнији, најбољи трубачи и домаћи специјалитети од јутра до сутра 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
“Броћића авлија” - кафана у којој је сваки гост најважнији, најбољи трубачи и домаћи специјалитети од јутра до сутра
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
08.08.2019 | 0 коментар(а)



Гуча - Најлепша етно кафана у Гучи „Броћића авлија“ позната по квалитетној услузи и храни,

отворила је своје капије саборашима, који ће већ од првог дана Сабора имати прилику и да уживају у звуцима највећих трубачких мајстора у Србији.

“Спремни смо за још једно саборовање са нашим драгим гостима, који пристижу са свих страна света. Неколико стотина наших људи ће свакога часа бити на услузи саборашима. Овде ће се, по традицији, служити најукуснији домаћи специјалитети као што су сир и кајмак из ’Вајата’, хајдучки ћевап од домаћих свиња, купус из земљаног лонца од најбољег мрчајевачког купуса, печење од сјеничких јагњади, драгачевска златна ракија из Милатовића и вина са падина планине Јелице” каже за Глас западне Србије Милош Броћић.

У среду на овом месту, где сваког трена може да седне око 2.000 људи, а где се увек тражи столица више, од данас па све до недеље 11. августа на две бине у “Авлији” смењиваће се трубачки виртуози Дејан Лазаревић и Саша Крстић.

Већ по традицији, овогодишња прва и златна труба засвираће у “Броћића авлији” одмах након проглашења победника на финалном такмичењу трубачких оркестара, у суботу увече, као и у недељу, али и у понедељак, када ће свирка најбољих трубача из Гуче испратити и последњег сабораша.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


guca sabor trubaci brocica avlija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.144.552 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)