Наградни фото конкурс 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Наградни фото конкурс
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
25.12.2016 | 0 коментар(а)



У оквиру истоимене зимске промотивне кампање, Tуристичка организациjа Србиjе (TOС) организуjе наградни фото конкурс

У оквиру овог шестонедељног наградног фото конкурса, коjи jе почео 16. децембра сви заинтересовани имаjу прилику да на адреси www.svestovolim.rs освоjе седмодневно зимовање на Староj планини за двоjе, као и недељна викенд путовања, саопштено jе из TOС-а.

За учешће у фото конкурсу потребно jе поставити фотографиjу направљену у Србиjи на саjт, улепшати jе понуђеним украсима и написати шта jе то што у Србиjи волите током зиме. Након тога грађани могу да гласаjу.

Сваке недеље у периоду до 27. jануара биће додељивана викенд путовања за двоjе. Недељни победници могу освоjити викенд на Златару, Tари, Златибору или у Сокобањи, Рибарскоj или Пролом бањи.

Након свих шест недеља биће проглашен победник конкурса коjи ће освоjити седмодневно зимовање.

Сваког понедељка биће позната имена недељних победника, док ће победник целог конкурса бити проглашен 27. jануара идуће године.

Више информациjа о начину учешћа у овом наградном конкурсу, може се добити на саjту свестоволим.рс, као и на феjсбук страници Tуристичке организациjе Србиjе.

Према спроведеним истраживањима, туристи се данас наjчешће о дестинациjама информишу путем онлине канала комуникациjа и зато се Tуристичка организациjа Србиjе одлучила да и ове године покрене конкурс и интензивира промоциjу путем феjсбука, Инстаграм-а и Tвитера.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.680 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)