Награде ђацима генерације у Сјеници 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Награде ђацима генерације у Сјеници
Trenutno na sajtu: 728       |       Podeli:
13.10.2017 | 0 коментар(а)



Сјеница - У општини Сјеница уприличена је додела награда најбољим ученицима из свих основних

и средњих школа са територије ове општине. Додели су осим ученика, присуствовали и родитељи, а награде су уручили председник општине Хазбо Мујовић и директори школа.

„Улагање у образовање од стратешког је значаја за нашу општину, што потврђује интензивна реконструкција неколико школа, а сада већ и извесна изградња нове школе у Сјеници. Ви сте, драги ђаци, наша будућност и у овом тренутку смо сви поносни на вас. Награде ове године стижу мало касније, али то апсолутно не умањује ваше заслуге“, рекао је Мујовић.

Општина је за ову прилику припремила књиге – као скроман поклон који ће их увијек подсећати на постигнути успех и мотивисати за даљи рад.

Ђаци генерације ове године су шест ученика и и исто толико ученица. Кадир Јахић из Гимназије у Сјеници „Ј. Ловић“ и Амел Фехратовић из Техничко-пољопривредна школе.

Из основних школа награђени су Јелена Думић и Фековић Ален из ОШ „12. децембар“, Сара Метовић из ОШ „С. Марковић“, Џенис Реџовић из ОШ „ Б. Јединство“ -Д. Пољана, Анжелика Лојаница из ОШ „Б. Радичевић“ из Штавља, Неила Шабановић из ОШ „В. Караџић“ -Кладнице, Новак Марашевић из ОШ „Свети Сава“- Баре – Новак Марашевић и Ахмет Заљевић из ОШ ,,Ј.Ј.Змај“ - Раждагиња.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.092.594 посета
Тренутно на сајту: 730 посетилац(a)