Кон: У суботу од 12 до понедељка у шест све затворено 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Кон: У суботу од 12 до понедељка у шест све затворено
Trenutno na sajtu: 610       |       Podeli:
05.03.2021 | 0 коментар(а)



Кризни штаб одлучио је данас да се затворе сви угоститељски објекти и радње од 12 часова у суботу до шест сати ујутро у понедељак,
Фото: ГЗС

пренео је данас епидемиолог Предраг Кон.

Он је, након седнице кризног штаба, нагласио да на скијалиштима на планинама током викенда неће радити практично ништа, то јест ни кафићи ни продавнице.

Кон: Шта је било иза врата, остаје тамо, ово је одлука Штаба

На седници Кризног штаба било је размене мишљења, понекад енергичне, али одлука коју преносим је одлука целог Штаба, не само медицинског дела, каже епидемиолог др Предраг Кон.

Упитан да ли, како је политички део штаба образложио због чега неће услишити предлоге медицинског дела, када је и он сам рекао да затварање кафића и ресторана нема алтернативу, Кон је одговорио:

„Нема ту образложења, ово су одлуке. Шта је било иза врата, остављам за тај догађај. Било је размене мишљења, енергичних понекад, а резултат је ово што преносим".

Кон: Вакцинација најважнија превентивна мера

Вакцинација је тренутно најважнија превентивна мера, нагласио је данас епидемиолог Предраг Кон. 

Кон је, након седнице кризног штаба, упитан да ли погоршање епидемиолошке ситуације може да утиче на ток вакцинације, казао да нема разлога да се она не настави.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nove mere korona virus

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.161.008 посета
Тренутно на сајту: 611 посетилац(a)