Посао за 400 најуспешнијих медицинских радника 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Посао за 400 најуспешнијих медицинских радника
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
28.05.2019 | 0 коментар(а)



Влада Србије и Министарство здравља донели су одлуку да запосле 400 најуспешнијих медицинских радника са средњом стручном спремом

у здравственим установама у Србији, саопштило је то министарство.

Планирано је да се омогући радно ангажовање најуспешнијих ученика три профила средњих медицинских школа за занимања медицинска сестра-техничар, педијатријска сестра, гинеколошко-акушерска сестра.

Позив се односи искључиво на кандидате који су завршили средње медицинске школе у школским годинама 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. године, а кандидати треба да се пријаве до 31. маја.

Приоритет при разговору имаће кандидати који су завршили школовање са најбољим успехом, а ради разматрања пријаве неопходно је да кандидат има доказ о положеном стручном испиту.

Кандидати који не испуњавају ове услове неће бити контактирани.

Пријаве могу поднети искључиво кандидати који су завршили државне средње медицинске школе на целој територији Србије и који нису у радном односу у струци на неодређено време.

Пријава и позивање ће се обављати искључиво електронским путем, а образац пријаве се налази на сајту Министарства здравља.

Образац је потребно попунити потпуним и тачним информацијама и послати на е маил адресу: akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs најкасније до петка 31. маја.

Неблаговремено поднете пријаве, пријаве које не садрже све неопходне податке на обрасцу, као и пријаве кандидата који не испуњавају горе поменуте услове неће бити разматране.

Запошљавање ће бити обављено у складу са кадровским плановима здравствених установа и финансијским планом Републичког фонда за здравствено осигурање.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.244.663 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)