Булевар Танаска Рајића у Чачку ноћна мора за родитеље и децу: Троје малишана у последњих десет дана ударено на пешачком прелазу (ВИДЕО) 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Булевар Танаска Рајића у Чачку ноћна мора за родитеље и децу: Троје малишана у последњих десет дана ударено на пешачком прелазу (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
03.10.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Прелазак улице Булевар Танаска Рајића за мештане Љубића је као руски рулет. Иако постоје обележени пешачки прелази,
Фото: ГЗС

мештани дела Љубић насеље и ученици који похађају Основну школу „Танаско Рајић“ осећају се угроженима због како тврде несавесних возача који услед велике брзине нису у могућности да се зауставе на време. Неколико инцидената се већ десило на срећу без већих последица, а последњи у низу пре три дана , који је освануо на друштвеним мрежама.

Фото: ГЗС

Булевар Танаска Рајића је улица са две траке у два различита смера, а раздваја их уско острвце на којем често долази до задржавања пешака који чекају да пређу другу страну. Недозвољена брзина возача и претицање аутомобила онемогућава истима да пешаке уоче па се у овом делу насеља све чешће дешавају саобраћајне незгоде.

Деца која похађају школу у овом делу Љубића, у ОШ „Танаско Рајић“ најугроженија су група, а ништа мање мајке које са својом децом неуспешно покушавају да пређу улицу.

Глас западне Србије писао је на ову тему и 2016. године како би апеловао на јавност и надлежне да учесталије контролишу ову деоницу пута којом изгледа, многи возачи не знају да возе.

 

Ево линка:http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest926019.html

 

 

 

 

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Kneza Miloša

    Kneza Miloša je takođe noćna mora. Molim nadležne da postave ležeće policajce bar na 2 mesta između dva semafora, na delu od Crnogorca do žutog solitera. Svakodnevno se u ovoj ulici dešavaju trke automobila i motora. Pomozite dok ne bude kasno.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.435.413 посета
    Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)