Купалишна сезона на градској плажи почиње данас 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Купалишна сезона на градској плажи почиње данас
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
22.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Спуштањем устава на брани формирано је језеро на градској плажи,

тиме су створени услови за почетак верујемо успешне купалишне сезоне. Бројни посетиоци овог веома популарног простора биће у ситуацији да вреле летње дане проводе расхлађујући се у језеру.

„Оно што је најбитније да су анализе воде у дужем временском периоду показале да вода на купалишту код СЦ „Младост” припада трећој класи, а која се према важећој законској регулативи може користи за купање и рекреацију. Ми ћемо редовно пратити квалитет и исправност воде на купалишту и вршити анализе воде преко акредитованих и овлашћених лабараторија. Напомињем да је купање на језеру другачије у односу на базен, па позивам наше посетиоце да буду опрезни и воде рачуна како о својој, тако и о безбедности осталих купача. Обезбедили смо спасилачку и медицинску службу, па верујем да је пред нама успешна купалишна сезона”, рекао је директор СЦ „Младост” Милош Стеванић.

Подсећамо да је званично радно време градске плаже од 10 до 19 часова и да ће у том интервалу свој део посла радити спасилачка и медицинска служба.

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pocinje sezona gradska plaza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.744 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)