Иступање из лиге због судија које својим одлукама уништавају фудбал 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Иступање из лиге због судија које својим одлукама уништавају фудбал
Trenutno na sajtu: 754       |       Podeli:
27.11.2017 | 0 коментар(а)



Нови Пазар – Челни људи Фудбалског клуба ,,Нови Пазар” издали су саопштење у коме наводе своје

незадовољство суђењем Ђорђа Максимовића и његових помоћника на утакмици са Будућности из Добановца која се завршила резултатом 1:1.

Овим путем упутили су и последњи позив органима Фудбалског савеза Србије да одреагује на оваква дешавања.

Овај клуб је нагласио да ће наредне седмице на седници Управног одбора донети одлуку о иступању из Прве лиге Србије.

Саопштење ФК Нови Пазар преносимо у целости:

,,Већ је постало нормално да сваког викенда слушамо и гледамо како судије, само из себи знаних разлога, доносе одлуке које уништавају фудбал у Србији. Прошлог викенда је то било у Суботици, недавно и код нас у Новом Пазару а данас и на утакмица између Будућности из Добановаца и нашег тима.

Утакмица је протекла у тотално неспортском амбијенту. Главни лик у овој комедији био је главни судија из Инђије, Ђорђе Максимовић са својим помоћницима. Он је играчима Новог Пазара поделио 8 жутих картона и 3 искључења, Павловић, затим шефа стручног штаба Живковића и физиотерапеута Џоговића, као и свирање непостојећег једанаестерца и тако директно утицао на коначан исход, након чега је настао скандал јер су играчи а и публика били затечени досуђеним поклоном. Но ипак делилац правде Максимовић оглушио се на скандирање домаћих навијача осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу и ниједног тренутка није зауставио меч, како правила налажу у таквим ситуацијама.

О перфидним одлукама и сецкању игре на штету нашег тима које су директно утицале на резлтат данашњег меча узалудно је говорити. И да ствар буде још гора нисмо желели да верујемо у информације које смо добијали пре меча, да је судија послат са “задатком”.

Због оваквих дешавања УО ФК Нови Пазар ће на следећој седници, која ће се одржати током недеље, донети одлуку о иступању из лиге.

Ово је последњи позив органима ФСС-а да реагује на оваква дешавања и провери ко поставља правила и чији се задаци извршавају”, наводи се саопштењу Управног одбора клуба.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.085.703 посета
Тренутно на сајту: 753 посетилац(a)