Стаматовић не мирује: Још једна гондола на Златибору, ускоро решено и водоснабдевање 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Стаматовић не мирује: Још једна гондола на Златибору, ускоро решено и водоснабдевање
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
02.11.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина – Изградња “Голд гондоле” улази у завршну фазу. Овај пројекат, вредан 13 милиона евра финанасиран је из буџета општине,
Милан Стаматовић, фото: ГЗС

а председник, Милан Стаматовић да нове инвестиције тек следе.

“Прегазили смо пут од маште до жељене реалности, зато идемо даље. Управо се припремамо за изградњу још једне панорамске гондоле, од Торника до врха Чиготе. У току је израда идејног пројекта за тај подухват, јер Чигота има велике потенцијале за зимске и адреналинске спортове”, рекао је Стаматовић.

У Постројење за пречишћавање отпадних вода (ППОВ) уложено је четири милиона евра, и изграђен Културни центар у срцу Златибора.

“Уложили смо и у куповину спортске дворане на Златибору површине 9.000 квадратних метара за 1,6 милиона евра, а постојећа спортска хала у Чајетини је реконструисана у модерно здање и сада је понос свих становника општине. Ради се и на црпној станици изворишта Сушичко врело. У наредној години одатле крећу радови до првих резервоара у Трипкови и Шљивовици. У следећој фази ће вода са Сушичког врела стићи до Златибора”, нгалашава предсдник општине Чајетина.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor gondola stamatovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.739.618 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)