Путари на Златибору читаву ноћ се борили са мећавом: Пало и до 30 центиметара новог снега, сви путеви за сада проходни 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Путари на Златибору читаву ноћ се борили са мећавом: Пало и до 30 центиметара новог снега, сви путеви за сада проходни
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
21.01.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Услед нових снежних падавина путари на Златибору читаву ноћ су провели на терену како би путне правце одржали проходним.
Фото: Илустрација, ГЗС

Нападало је између 10 и 30 центиметара новог снега, а оно што им је отежавало посао јесте јака вејавица и слава видљивост, преноси РИНА.


"Тренутно су сви путеви проходни, а током ноћи нисмо имали толико критичних тачака да би морали збранити саобраћај за теретна возила. Највише је снега пало на Златибору, тачније на Боровој Глави, затим на пријепољској територији, у Ужицу је нешто мање", рекао је за РИНУ Ален Мушановић из ЈП Путеви Ужице.

 Он истиче да се путеви првог и другог реда редовно се чисте, механизација је нон стоп на терену и оно што је битно да су у сваком тренутку путеви првог и другог реда били константно проходни.

 "Тренутно се ради на чишћењу путева трећег приоритета, али је све механизација и људство у максималној приправности", додао је Мушановић.

На терену су читаву ноћ били и запослени у ЈКП Златибор, који су чистили путне правце. Тренутно се ради на чишћењу тротоара и подасипању улица.

 

 

 

 

 

 

ГЗС / РИНА

 

 






PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.456.305 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)