Луковић: Два новоинфицирана у Чачку, троје у Горњем Милановцу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Луковић: Два новоинфицирана у Чачку, троје у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
30.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Током претходног дана од урађена 33 узорка , пристигла су два позитивна за Чачак и три за
Луковић: Два новоинфицирана у Чачку, четворо у Горњем Милановцу, Фото: ГЗС

Горњи Милановац, тако да је сада у Чачку 82 изолована случаја, у Горњем Милановцу 46, Лучанима четири и Ивањици два -  што је укупно 134, саопштио је Радни тим за праћење ширења корона вируса на територији града Чачка.

“У пријемно-тријажној амбуланти Опште болнице било је девет прегледа и остварен је један пријем.На инфективно одељење су примљена још два болесника која су стицајем околности дошла због других тегоба неинфективне природе на лечење, али су по новим упутствима тестирани и на тесту су били позитивни, тако да је укупан број примљених на инфективно одељење три, рекао је руководилац Радног тима др. Михаило Луковић и додао да су у Клинички центар Крагујевац  упућена три болесника, а да је урађен  један отпуст пацијента који је био негативан на корона вирус.

“У халу у Атеници пребачен је један COVID-19 позитиван, а један негативан на корона вирус премештен је на грудно одељење , тако да је на инфективном тренутно хоспитализовано 20 пацијената. Дом здравља је известио да су током јучерашњег дана била само три болесника са повишеном температуром,а у привременој болници „плава хала“ је  16 болесника”,рекао  је Луковић и додао да је 24 пацијената отпуштено , 10 из Чачка и 24 из Горњег Милановца.

Полицијски час је поштован и старија лица од 65 година нису прекршила меру ограниченог кретања, а није било ни кршења самоизолације.



ГЗС

                     




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mihailo lukovic radni tim cacak vanredna stanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.150.068 посета
Тренутно на сајту: 568 посетилац(a)