Двери: Добра вест – СНС као опозиција 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Добра вест – СНС као опозиција
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
13.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Поводом вести објављене на порталу Гласа Зпадне Србије у којој Ранић Ђуровић председник месног одбора СНС-а,

тврди да је у селу Вранићи отказан састанак члановима и симпатизерима СНС-а, јер је Дом намерно закључан од стране председника ове Месне заједнице Бојана Остојића, Месни Oдбор Српског покрета Двери из села Вранића се обратио саопштењем у коме се наводи:

„Оно што о Ранићу Ђуровићу мисле Вранићанци, слично о Милуну Тодоровићу мисле у Горњој Горевници: да су обојица слуге Александра Вучића. Ранић је од СНС добио камион дрва а Милун нелегални спрат на згради бившег биоскопа "Сутјеска". Не боре се они за своје село већ за личне интересе.

СНС се сетио Вранића први пут после четири године власти. Увек су у села и долазили само за изборе, и то да би куповали и отимали гласове. Вранићи никакве среће нити користи од СНС нису имали и зато је и наше село за бојкот избора.

Разумемо што СНС посебно боли што је председник Двери Бошко Обрадовић из Вранића, што ужива велику подршку у нашем селу и што су Двери овде увек бележиле најбоље изборне резултате. А нема ништа лепше него јавно признање председника месног одбора СНС у Вранићима Ранића Ђуровића да је СНС у нашем селу – опозиција! Ускоро ће тако бити у Чачку у целини, као и у читавој Србији!”, наводи се у саопштењу.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ZAKLJUCVAN DOM NIJE ODRZAN SASTANAK SELO VRANICI DVERIU SNS RANIC DJUROVIC BOJAN OSTOJIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.254 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)