Возачи, добре вести - дуплих техничких неће бити 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Возачи, добре вести - дуплих техничких неће бити
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
15.05.2018 | 0 коментар(а)



Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да неће бити најављених

дуплих техничких прегледа за возила старија од 15 година.

Како је рекао за Прву у јутарњем програму, та одредба се неће примењивати.

Стефановић је подсетио да се ради о закону из 2009. године, односно његовим одредбама којима је предвиђено да технички прегледи буду на шест месеци за возила старија од 15 година. Међутим, истиче, ова одредба неће бити примењивана.

"Нико не мора да се плаши. Дакле ниједан грађанин који ове године буде регистровао аутомобил, неће морати поново за шест месеци да иде на нови технички преглед", прецизирао је Стефановић за ТВ Прва.

Подсетимо, одлука да се уведе дупли годишњи технички преглед аутомобила за возила старија од 15 година, подигла су доста "прашине" у јавности.

Док законодавци тврде да ће то побољшати безбедност на путевима и уклонити са друвома стара возила која не испуњавају норме, возачи су бесни јер то значи да ће око милиона њих морати да издвоји додатна годишња средства.

ГЗС / Б92




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.194.789 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)