Удружење „Загрљај“ поново има аутомобил 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Удружење „Загрљај“ поново има аутомобил
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
07.05.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Удружење “ Загрљај“ већ три године пружа услугу лични пратилац детета ученицима са сметњама у развоју и инвалидитетом.

Од недавно у услугу је укључен ученик коме је због природе  обољења и породичне ситуације требало организовати превоз од куће у оближњем селу до школе и назад.

„Дете не може да користи јавни превоз, Удружење поседује ауто који због недостатка финансија већ неколико година не може да поправи нити региструје. Покушавали смо да тај проблем решимо али нисмо успевали, сваки наш покушај да обезбедимо превоз детета наилазиле су на зид одбијања. Кажу „дете није наше“ не схватајући да је то дете управо моје, твоје, наше да није ни важно чије је дете  већ да је једино битно да је дете и да има право на подршку“ , рекла је председница Удружења Славица Ђурић Павловић.

Ипак постоје добри и хумани људи који су решили проблем Удружења, захваљујући њима аутомобил је поново у возном стању.

„Не постоје довољно велике речи да изразимо захвалност за несебичну помоћ и доброту коју су нам даровали Мира и Негован Ћирић, власници  посластичарнице „Sacher Stori“ из Тополе. Они су заједно са неколико својих пријатеља одрадили све што је било потребно. Неша Шевић из Ауто сервиса „Шевић“ донирао је неколико резервних делова а сервис „Lunimax“ из Аранђеловца гуме. Чак су и приликом регистрације одвојили ознаку ЗЗ, као знак нашег Удружења. Негован је финансирао регистрацију тако да су заједничким ангажовањем кроз само неколико дана средили наш ауто и сада је спреман да вози дечака од куће до школе. Овим путем желимо да се у име Удружења „Загрљај“ захвалимо Мири и Неговану Ћирић и свим људима великог срца који су вратили осмех на једно невино дечје лице и радост у малену дечију душу“, истиче Павловић.

ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.998 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)