Невероватно, ако немате струју, обратите се ЕПС-у у Београду?! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Невероватно, ако немате струју, обратите се ЕПС-у у Београду?!
Trenutno na sajtu: 734       |       Podeli:
25.10.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта, Пријепоље, Нова Варош, Ивањица, Сјеница - Снег и киша који су у претходна два дана

направили најблаже речено хаос када је у питању снабдевање електричном енергијом на подручјима које покривају Електродистрибуције Краљево и Ужице, разлог су за незадовољство мештана који тврде да су локалне електродистрибуције овакво време дочекале неспремно.

Глас западне Србије је покушао да добије информације о стању нисконапонске мреже, отклањању насталих кварова и коме грађани запараво могу да се обрате у оваквим ситуацијама и од директора локалних Електродистрибуција добили смо парадоксалан одговор.

Нисмо овлашћени да говоримо, обратите се Београду

Како бисмо сазнали када ће кварови бити отклоњени и у каквом је стању нисконапонска мрежа у општини Бајина Башта обратили смо се директорки Снежани Радосављевић која нам је на постављена питања одговорила да морамо да јој их проследимо у писној форми на њен мејл, што смо и урадили. После пар минута Радосављевићева нас је позвала и рекла да се консултовала са колегама из Ужица који су јој рекли да чак ни они као виша инстанца нису надлежни да одговоре на та питања, већ да морамо да их проследимо ЕПС – у у Београд.

Поставља се питање чему служе директори у локалним дистрибуцијама и која су њихова овлашћења и да ли сељаци са Голије или Јабуке који током године више немају него што имају струје могу да напишу мејл у Београд како би добили потребну информацију.

Да ли је врх ЕПС - а упознат са чињеницом да у пријепољском селу Завинограђе купљене бетонске бандере чекају постављање више од 20 година и да је и ове године то избачено из плана инвестиција локалне дистрибуције, фото: Глас западне Србије

Поједини директори су нам објаснили да они заправо о плановима инвестиција не одлучују самостално већ им то надлежни из Београда одобравају а све чешће не одобравају. Такође су нам казали да оскудевају у средствима али и људству, па тако нису у ситуацији да благовремено реагују у оваквим ситуацијама. Нажалост, они су нам изјаве дали незванично јер такође немају овлашћења да говоре без дозволе из Београда.

Није јасно, чему оваква централизација и да ли је реално да се за сваки проблем обраћа Београду, у коме највероватније никада нису чули за Трудово, Ерчеге, Братљево, Завинограђе, Гоње, Машовиће, Овчињу и да не набрајамо даље…

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.089.073 посета
Тренутно на сајту: 734 посетилац(a)