Жена коју је бивши муж напао ножем пробудила се из коме и у стабилном је стању 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Жена коју је бивши муж напао ножем пробудила се из коме и у стабилном је стању
Trenutno na sajtu: 562       |       Podeli:
20.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Тридесетогодишња Д.К. којој је бивши супруг ножем нанео тешке телесне повреде, пробудила се из коме и њено стање је стабилно.
Фото: РИНА, илустрација

"Пацијенткиња је свесна и  стабилно. Много је искрварила, стога је урађена трансфузија крви. У питању су изузетно тешке повреде стомака и црева. Кад прође одређени период након операције можемо рећи да је ван животне опасности. Али, надамо се најбољем. Лекари су успели да сачувају и њену трудноћу. Операција је потрајала неколико сати", потврђено је за РИНУ у Општој болници у Чачку.

Супруг Р.К. извршио је самоубиство и пронађен је у близини породичне куће у којој се десила ова трагедија.  

Ово, међутим, није био први инцидент у овој породици. Р.К. је више пута пријављиван полицији због насиља и имао је забрану приласка.

Пре непуних месец дана догодио и инцидент када је покушао да запали кућу у којој су се налазила његова супруга и деца. Након тога је смештен на одељење психијатрије, одакле је пуштен и након неколико дана починио напад ножем. 

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zena povrede koma

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.589 посета
Тренутно на сајту: 561 посетилац(a)