СРС: Хитно поставити пружне прелазе у Трнави 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СРС: Хитно поставити пружне прелазе у Трнави
Trenutno na sajtu: 516       |       Podeli:
30.01.2020 | 1 коментар(а)



Чачак - На позив мештана Месне заједнице Трнава, представници градског одобра Српске радикалне странке
Градски одбор Српске радикалне странке, фото: ГЗС

су у  понедељак 27. јануара обишли пружни прелаз у Трнави, где су им мештани Трнаве и околних села ставили до знања да је неопходно да се поставе рампа, саобраћајна сигнализација, као и улична расвета.

Тим поводом градски одбор Српске радикалне странке  je данас у писаној форми упутио захтев градоначелнику града Чачка Милуну Тодоровићу да се што пре поставе пружни прелази на траси Чачак - Краљево.

Саша Трифуновић, председник Моравичког окружног одбора СРС-а 

„Лично смо се уверили да никаква заштитна ни саобраћјна сигнализација овде не постоји, а мештани Трнаве и околних села већ годинама траже помоћ од локалне власти, како ове данашње, тако и од претходних”, рекао је Саша Трифуновић, председник Моравичког окружног одбора СРС-а. 

Он је истакао да највећи проблем представља кад падне мрак, јер се не може јасно видети прелаз, посебно када су велике магле, а и за ђаке који свакодневно прелазе пругу и изражава наду да ће градоначелник учинити нешто како би се решио овај дугогодишњи проблем.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Pruzni prelaz Cacak Trnava Sasa Trifunovic SRS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Кербер Скот

    Пруга Пожега Краљево електрифицирана и оспособљена за брзине кретања возова на електропогон брзинама већим од сто километара на час. За такве брзине пруга несме имати укрштаје са другим саобраћајницама у нивоу и мора бити обезбеђена аутоматизованим блок системом сигнално сигурносних уређаја. Наравно пруга је пуштена у саобраћај без техничког прегледа и пријема од стране стручњака релевантних за ту област. дуж трасе пруге постоји велики број некаквих рефлектоа који ноћу доводе у заблуду учеснике у саобраћају који су у колизији са пругом јер немогу разликовати рефлекторе од рефлектора долазећег шинског возила. Пруга није очишћена од врзина и дрвећа тако да су пружне кривине непрегледне тако да локални учесници у саобраћају немају довољну дужину прегледности пруге како би на време уочили пружну композицију. Наравно јавашлук државе односи животе.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.229.538 посета
    Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)