Тодоровић: До краја 2020. године сва градска имовина биће пописана 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: До краја 2020. године сва градска имовина биће пописана
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
18.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - У граду постоји око шест хиљада локација које је потребно обићи, пописати и утврдити вредност имовине,
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић / фото: РИНА

изјавио је на данашњој конференцији за медије градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Он истиче да град Чачак ништа није отуђио док се претходно није урадила процена и вештачење од стране пореске управе и судских вештака.

,,Када се уради процена, онда се та имовина да на јавни оглас системом јавне лицитације. Право на учешће на лицитацијама имају сви и физичка и правна лица. Оно што је веома важно је то да је све јавно”, рекао је Тодоровић.

Први човек града на Морави каже да ће уз помоћ система Exchange 5 успети да попишу сву имовину до краја 2020. године.

,,Мислим да ни једна локална самоуправа у Србији нема пописану имовину, чак и оне које су мање од Чачка, али знам да ће Exchange 5 систем много помоћи локалним самоуправама, поготову Чачку који је ушао у тај програм и од којег смо добили велики новац,”, рекао је Тодоровић додајући да је потребно много људи и добар програм како би се тај посао обавио.

,,Надам се да ћемо кроз овај програм то да дефинишемо и да ћемо у наредних неколико година имати пописану имовину. Имовина постоји у катастру непокретности и тренутно је тешко утврдити вредност, из разлога што сваки објекат мора да се вештачи. Морам рећи да комисија која врши попис, ради то квалитетно, зато што у свом тиму има доста младих људи који су се посветили свом послу. Имамо и неке нове људе на озакоњењу, али недостаје нам људи као и алата са којим треба да се ради. Веома је то обиман посао, али убеђен сам да ћемо га завршити до краја рока”, рекао је Тодоровић.

 

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.523.192 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)