Ребаланс по хитном поступку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ребаланс по хитном поступку
Trenutno na sajtu: 591       |       Podeli:
18.11.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Председница Скупштине општине Пријепоље Стана Марковић заказала је за понедељак

19. новембар по хитном поступку седницу локалног парламента. Предложени дневни ред обухвата шест тачака, пред одборницима ће се наћи предлог другог ребаланса буџета и извештај о остваривању буџетских прихода и расхода за девет месеци ове године.

Такође, разматраће и предлог одлука о просечним ценама квадратног метра непокретности на основу којих је у овој години утврђена основица пореза на имовину на непокретности.

Директор Дома здравља Сеад Поровић, биће разрешен, а потом поново и именован на место вршиоца дужности директора ове здравствене установе. Пред одборницима ће се наћи и промена Статута у Дому културе. Почетак седнице заказан је за 10 часова.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SKUPSTINA NAJAVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.011 посета
Тренутно на сајту: 592 посетилац(a)