СНС Чајетина: Стаматовић је лажни патриота 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС Чајетина: Стаматовић је лажни патриота
Trenutno na sajtu: 624       |       Podeli:
24.08.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Општински одбор Српске напредне странке у Саопштењу за медије истиче да Милан Стаматовић

покушава да кроз војне кампове заташка своје корупционе радње.

“Стаматовић треба да зна да није патриотизам када злоупотреби децу која трче по златиборским ливадама кроз неку војну обуку, већ је патриотизам да ту ливаду не продаје непосредном погодбом чим му замиришу љубичасте новчанице. Заправо та деца су требала да кроз новинске наслове сакрију све махинације које спроводи са нашом дедовином по Златибору. Човек коме ништа свето није.

Све више сарадника се ограђује од њега јер не могу нормално да раде у атмосфери кршења закона, мржње и зла коју креира Стаматовић.

Наводимо само неколико детаља из Стаматовићеве патриотске,економске и правне црне хронике:

Јавне набавке-изградња путева по сеоским МЗ без икаквог плана јер се не спроводе поступци јавних набавки, а тамо где се спроведу поступци јавне набавке увек се прекорачују новчани износи предвиђени јавном набавком-извештај ДРИ.Велики број

радова се подводи под санацију од поплава и клизишта којих није било у значајнијој мери на територији општине Чајетина. Доказ:извештај ДРИ који је потврдио око 80 милиона динара датих без спроведеног поступка јавне набавке!?

Кривична пријава ДРИ бр. 231-36/2014-04, од 10.01.2014.године поднета против председника општине зато што је ненаменски потрошио преко 50 милиона динара буџетских средстава!

Пресуда:  30 хиљада динара

Нема потребе да Милан Стаматовић јавно позива председника да га хапси, зна он веома добро које институције се тиме баве, са њима је јос од жуте реформе правосуђа у веома добрим релацијама па са правом носи епитет краља опортунитета”, наводи се у Саопштењу.

Повереништво Српске напредне странке Чајетина

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.218.181 посета
Тренутно на сајту: 625 посетилац(a)