Нема зиме за Милоша Великог: Спремна модернизована механизација за чишћење аутопута 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Нема зиме за Милоша Великог: Спремна модернизована механизација за чишћење аутопута
Trenutno na sajtu: 756       |       Podeli:
30.10.2019 | 0 коментар(а)



Љиг – Зима на ауто-путу Милош Велики, биће дочекана спремно, поручују из Путева Србије.

На три пункта биће распоређено 12 камиона и лоши временски услови неће изненадити путаре. Зимска служба креће са радом 01. новембра и трајаће до 31. марта.

„Од Обреновца до Прељине има 103 км. Пунктови су у Убу, Љигу и Такову. По четири камиона на сваком пункту, то је по четвртом највећем степену приправности, а по потреби имамо и да убацимо два грејдера и унимаг”, рекао је шеф одржавања на ауто-путу, Градимир Милуновић за РИНУ

Према његовим речима режим одржавања ауто - пута је свакако другачији од локалних, јер се ради о саобраћајници од изузетне важност и већи је ниво и степен приправности, а механизација модернија.

“Чистачи су са већим ножевима него за обичне путеве. Посипачи су нови са бункерима са стране и може да се користи и калцијум хлорид. Ово средство је у течном стању и делује на већим минусевима”, истакао је Милуновић.

Поред механизације за већ отворену деоницу ауто-пута, спремне су машине и за чишћење деонице од Сурчина до Обреновца чије отварање је планирано у децембру.

 “Спремно је пет камиона, јер ништа се не препушта случају. Пре почетка сваке зимске сезоне врши се и обука људства, а како се шири обим посла повећава се и број радника”, рекао је Милуновић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


autoput zima putevi odrzavanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.087.518 посета
Тренутно на сајту: 757 посетилац(a)