Има брата нема брата: Кад је Илић говорио истину пре или сада? 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Има брата нема брата: Кад је Илић говорио истину пре или сада?
Trenutno na sajtu: 663       |       Podeli:
15.06.2020 | 0 коментар(а)



Велимир Веља Илић, лидер Нове Србије у емисији „Ћирилица” на Хепи телевизији истакао је да је прави српски домаћин

да има 11.000 стабала шљиве и да прави најбољу ракију.

Медијски аналитичар Небојша Крстић, такође гост поменуте емисије, упитао је Илића колико је стабала имао када је ушао у политику деведесет и неке. „Хоћете да вам прочитам интервју вашег брата од стрица који набраја шта сте имали. Имали сте југа и два хектара земље сте поделили он и ви. Сада имате питај Бога шта. Све сте стекли у политици”, казао је Крстић додајући да је то нашао на гуглу.
Међутим Илић је то негирао рекавши да је све стекао радом.

,,Живим у кући коју сам направио у 27. години, од 430 квадрата када нисам био политичар. Ја сам радио у три државе. Деца су ми се родила у три земље јер сам изводио радове. После земљотреса сам радио у Црној Гори. Ја сам први дипломирани инжењер који је отворио у Чачку занатску радњу. Ја сам београдски студент, а не ко ови ваши данас. Имам у дворишту кућу 125 година стару, у центру града скоро 100 година стару. Причаш приче једног умно болесног човека. Човек је болестан а ти налазиш да га интервјуишу и да даје изјаве”, одбрусио је Илић.

Крстић: Јел ти и рођени брат, који је сада ушао у СНС, јел он исто умно поремећен?
Веља: Који брат, ко ушо у СНС?
Крстић: Имам и његов интервју. То је онај што га немате. Једном сам гледао и смејао се. Стоје у кадру Веља Илић и његов рођени брат. Новинарка пита да ли је истина да се за вашег рођеног брата говори то и то. А Веља гледа и каже ја немам брата.
Веља: Мој брат је, ако те неко пита, био градоначелник Чачка, испред Нове Србије. После тога је отишао у Америку и тамо је годинама. Дође овде на одмор мало.
Крстић: Војислав Ваш рођени брат, и он је у СНС.
Веља: Није тачно, он је у Америци.
Крстић: Пише у Блицу.
Веља: Нисам читао и не можете да пишете шта хоћете. То је ваша пропаганда и кампања.

Како изгледа истина

Чињеница је међутим да се Војислав Илић вратио из инвалидске пензије, постао директор школе у Атеници, затим директор ЈКП „Градац” да би затим постао председник Скупштине Града Чачка и наравно да је за то заслужан његов брат Велимир који је био у скоро свим Владама, сем Ђинђићеве и Цветковићеве. Војислав Илић иако се на листи за локалне изборе налази испод 10. места ипак се обрео као градоначелник Чачка што је био шок за све. Многи тврде да је тада почео распад Нове Србије која је катастрофално поражена на наредним изборима. Након истека мандата повукао се из јавног живота али су га многи виђали у АМС у Прељини где је водио посао. АМС је у власништво народног посланика СНС Остоје Мијаиловић, који је преко ноћи прешао у напредну странку, иако је био кључни и човек од поверења у периоду владавине династије Илић. Илићи односно НС, држала је Чачак под својом контролом читавих две деценије. Ипак за то време није забележена ни једна велика инвестиција нити је подигнута једна фабрика. Био је то период пропадања града где је у једном тренутку било преко 20.000 грађана без посла, а сва већа предузећа су затворена или распродата у бесцење.

Данас су наводно љута опозиција али никога неби изненадило ако би се обрео и у власти. Брзо би заборавио Вучићеве ,,грехе" као и дела свог брата, зарад мало власти која очигледно живот значи. Уосталом ништа ново!

ГСЗ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


velja ilic vojislav ilic nebojska krstic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.175.236 посета
Тренутно на сајту: 664 посетилац(a)